Fredag, den 14. juli (GRATIS):

kl. 20.00-22.00

TV2 Jam på Torvet i Otterup


Kom og nyd musikken - få en på opleveren og hyg dig i venners og/eller families selskab.


Det er gratis - så der er slet ingen undskyldning for at blive hjemme denne musikalske aften på Torvet i Otterup


Hvis du ønsker at spise, kan du bestille bord og mad - ring til Karl Marius på 6482 4700  - pladsen åbner kl . 18.00  spisning kl. 18.00

Fredag, den 18. august (GRATIS):

kl. 20.00-22.00

DJ John vil fyre den af med numre fra den største pladesamling der længe er set. 

DJ John’s optræden bliver afbrudt af “Viki and Friends” der er Otterups fedeste festband som spiller alle de fede danske hits fra omkring 80’erne.

Dvs der vil være mulighed for at danse og synge med på alt, lige fra Dodo and the Dodos til Kim Larsen, Tv2, Tøsedrengene, Rocazino og mange flere

Med “Viki and Friends” på Torvet er vi garanteret en fest fra start til slut.

“Viki and Friends” består af følgende:

Lead Vokal: Maria Viki Nielsen

Guitar: Lasse Michael Jensby

Guitar og Keys: Karsten Allesø

Bas: Lars Lorentzen

Trommer og Vokal: Lars Aunsberg

DJ John afslutter aftenen med flere numre fra pladesamlingen.


Slet ingen undskyldning for at blive hjemme denne musikalske aften på Torvet i Otterup


Hvis du ønsker at spise, kan du bestille bord og mad - dette koster blot kr. 199,- ring til Karl Marius på 6482 4700  - pladsen åbner kl . 17.00  spisning kl. 18.00

Fredag, den 1. september (GRATIS):

kl. 19.00-22.00

Foreningen ”Kultur på Torvet” slutter sin 3. sæson med en brag af en fest på Torvet i Otterup, fredag, den 1. september 2023

 

For fest bliver der, når der afholdes Otterup Vinfestival som BID/NEET og Otterup Handels- og Erhvervsforening står bag.

Her vil man for blot kr. 100,- kunne købe et vinglas og et armbånd. Dette giver dig fri prøvesmagning af udvalgte vine i byens deltagende butikker i tidsrummet fra klokken 16 til klokken 19.

 

Efter vinsmagningen rundt i Otterups butikker vil man kunne samles på Torvet hvor foreningen ”Kultur på Torvet” byder på gratis-koncert med det forrygende band BE BOP A LULA, der vil serverer alle de fantastisk hits fra 50’erne som vi stadig husker.

 

Takket være tilskud fra Nordfyns Kommune, opstilles der et stort festtelt og toiletvogn på Torvet.

Alle, som deltager i vinfestivalen og som har købt glas & armbånd, hos enten Matas eller Anne K i Otterup, senest den 26. august er garanteret en siddeplads ved bordene i teltet. 

For når sulten melder sig, efter et par timers vin-tourné i byens gader, står Bielers Gourmet klar i salgsvognene på torvet med et godt tilbud på en lækker middag der således kan indtages i festteltet.

Det er selvfølgelig også muligt at komme til koncerten uden først at have været til vinfestival – så møder man bare op på torvet med godt humør – koncerten starter klokken 19.

Hvis man også ønsker at spise og dermed reservere bord inden koncerten sker det ved tilmelding på telefon 6482 4700. Spisningen begynder klokken 18 og koster kr 199,- pr kuvert. Reservation senest den 26. august.

 

Vel mødt – til en festlig aften på Torvet i Otterup