I 2023 er afholdt følgende arrangementer:

Fredag, den 14. juli (GRATIS):

kl. 20.00-22.00

TV2 Jam på Torvet i Otterup


Kom og nyd musikken - få en på opleveren og hyg dig i venners og/eller families selskab.


Det er gratis - så der er slet ingen undskyldning for at blive hjemme denne musikalske aften på Torvet i Otterup


Hvis du ønsker at spise, kan du bestille bord og mad - ring til Karl Marius på 6482 4700  - pladsen åbner kl . 18.00  spisning kl. 18.00

I 2022 er afholdt følgende arrangementer:

Fredag, den 17. juni

Pouls's Garage

Et fantastisk Odense band, som bare gav den gas og det var musik for alle aldre


Musik som kun far laver den.
Pouls Garage serverer en varm sammenkogt ret med de bedste sange fra de seneste 50 år.

Man tager fire modne, musikuddannede artister og tilsætter en krydret vokal, friskfanget elektrisk guitar, blød bas samt et veltempereret sæt gryder. Alt æltes omhyggeligt og hæver i en lukket garage ved stuetemperatur. Husk at tilsætte sange fra de bedste kunstnere samt rigeligt med smør og godt humør.

Det er i al sin enkelthed opskriften på Pouls Garage, en nærende omgang nostalgisk musik fra da far var lidt yngre - tilberedt med energi, gå-på-mod og kærlighed. Der er både noget for dem, der gerne vil en tur nedover nostalgiens nattehimmel, og til dem der har taget danseskoene med.
I løbet af aftenen vil blandt andre Doors, Beatles, Clapton, Creedence, Sting, Prince, Lennon og Larsen komme under kærlig behandling.


Der var også hygge og spisning på Karl Marius før koncerten


Endnu en god aften med glade mennesker

Fredag, den 22. juli (GRATIS):

kl. 19.00-22.00

Pop n’ Roll præsenterer sangene i en ny og spændende indpakning med lidt rocket feeling samt et drys af episk stjernestøv. Pop n’ Roll får derved såvel det visuelle som musikken til at gå op i en højere enhed. Pop n’ Roll repertoire  tager én med på en eventyrlig jordomrejse, der spænder lige fra Dronning Elsas iskolde fjeld til Caribiens eksotiske hav. Herfra går turen videre ud på de store verdenshave som sømand af verden, hvor skibet bærer dit navn. Af kunstnere kan bl.a. nævnes: ABBA, Aqua, Britney Spears, Danser med Drenge, Europe, Lady Gaga, Lis Sørensen, Madonna og mange flere. 

 

Hele herligheden præsenteres af den smukke sangerinde Annita der akkompagneret af et veloplagt band sikrer at gryden holdes i kog til langt ud på natten. Kort sagt: Har din fest brug for et unikt musikalsk indslag med fede versioner af alle de kendte hits, så er Pop n' Roll svaret.

 

Sommerfrisk DJ på scenen sørger for opvarmningen og lukker pænt festen ned igen denne aften når Hits on The Rocks har spillet det sidste nummer.

Kom og syng/dans med denne skønne sommeraften


Søndag, den 24. juli (GRATIS)

Fællessang og Kaffebord - Øst & West

kl. 14.00-16.00

Søndag eftermiddag får vi besøg af Show Duoen Øst & West, som består af Tony From Petersen og Henning Frydendal. Der spilles op til et program med kendte sange og melodier, så det bliver en eftermiddag med god musik - også noget, man kan synge med på.


Der kan købes kaffe og kage til fornuftige priser - musikken får du ganske gratis, den er sponsoreret af Butik Lille Per.


Kagerne er sponsoreret af Otterup Bageri og overskuddet går til foreningen Kultur på Torvet i Otterup
I 2021 blev det til fire fantastiske koncerter

Fredag, den 9. juli

ABBA Show & 80/90er fest med FOXX

Nostalgi i højeste Gear!

I Foxx er vi stolte af vores show, - The ABBA show - som er en ekstra overraskelse til publikum - et show i showet. Det er svært at sidde stille, når Caroline og Evi i fuld udklædning folder sig ud som Agnetha og Anni-Frid med alt, hvad der hører sig til af lækre vokalharmonier og skinnende satin-tøj.
Med udgangspunkt i en stor kærlighed til disco’ens svenske mestre byder vores ABBA-show på et nøje udvalg af de bedste sange fra ABBAs fantastiske bagkatalog, præsenteret som var det nytårsaften 1980, med Dancing Queens, Super Troubers og mange flere.

 

FOXX spiller den rock’n’roll, dine fødder ikke kan stå stille til, vi spiller den pop, der vækker søde minder, og vi spiller de gode gamle sange, der altid får dig på dansegulvet. Vores repertoire spænder vidt, fra 70'ernes discorytmer over danske 80'er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange


Fredag, den 16. juli 

Torben Lendager & Roosters


Torben Lendager & Roosters er navnet på bandet med Danmarks
ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager som mange nok vil
huske fra de gode "gamle" idol dage.
I 1970'erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det
andet.

Hvem husker ikke:
“Little Kitty, Shalalala, Forever together samt Fire” for bare at nævne et par
stykker.

Fredag, den 23. juli

Smokie Jam


Det bedste alternativ, når "the real thing" ikke kan komme. 

www.smokiejam.dk

Fredag, den 30. juli

The BOSS - tribute to Springsteen


"The Boss - Tribute to Springsteen"

Vi har hermed den store fornøjelse at præsenterer " The Boss " 2.0

"The Boss" er et af de bedste, mest energiske og autentiske bud på absolut troværdig hyldest til Bruce Springsteen.

Nu manifesteret som et af Danmarks bedste "tribute-bands".

Det nye hold af musikere kan, på et hvert tidspunkt stå selv, men sammen er det fantastisk. Spilleglæden kommer helt ned til bagvæggen.